28.11.10

Parlament nou

Nous diputats i diputades seuran en aquests escons del Parlament de Catalunya que acabem de renovar.
Segons les enquestes a peu d'urna, els resultats no són, ni de bon tros, els que hauria desitjat i aquells per els que he treballat junt amb tots els companys i companyes del Partit dels Socialistes de Catalunya.
Són, però, els que ha decidit el poble de Catalunya i a ell i a la seva voluntat democràticament expressada cal respectar-los, perquè la paraula la té el poble, i només el poble.
Quan escric aquestes quatre ratlles no hi ha encara resultats definitius, però sembla ben clara la victòria de les candidatures de Convergència i Unió i la configuració d'un Parlament molt més complexe que l'anterior, amb una baixa substancial de la representació socialista.
L'anàlisi detallada dels resultats i de les seves causes, així com la previsió de les seves conseqüències, no és una cosa que es pugui fer en aquests moments
Ara em sembla que cal felicitar els guanyadors, i indicar que els socialistes no deixarem de defensar la nostra raó i les nostres raons.

Etiquetas: , , , , , ,

1 Comentarios:

Blogger Rafael Arenas García dijo...

Quizás haya llegado la hora de con los diputados que se tienen (que hacen que el PSC siga siendo de largo la segunda fuerza política en Cataluña)se articule un discurso coherente, responsable, inteligente y capaz de llegar a todos; y lo de llegar a todos no quiere decir que tenga que gustar a todo el mundo; son cosas diferentes.
Un fuerte abrazo

28/11/10 22:35  

Publicar un comentario

<< Home