15.7.09

Tot buscant la melangia


L'activitat del Grup Parlamentari del PP a la Diputació Permanent del Congrés dels Diputats que s'ha reunit avui només es pot definir com de busca permanent, conscient i gairebé desesperada de la melangia que, segons la coneguda dita, és la conseqüència inevitable dels esforços inútils.

Podriem resumir els esforços realitzats en els intents de fer comparèixer a la Ministra de Defensa per una qüestió tan superada com la del CNI, també en l'intent d'erosió del Vicepresident Chaves, amb l'insistència en una fantasmagòrica i irreal qüestió de suposat tracte fe favor a una empresa en que treballava la seva filla mentre ell era President d'Andalusia.

Hi hem d'afegir, sens dubte, el desesperat intent de revisar a les Corts Generals la Llei d'Educació aprovada per majoria aclaparadora al Parlament de Catalunya, amb un menyspreu total a les competències del Parlament en aquesta matèria.

La melangia suposo que els envairà després de les votacions en la Diputació que els han deixat, excepte en aquells casos en què els socialistes hem votat a favor, en la minoria gairebé sempre solitària que s'han buscat i que mereixen del tot.

Etiquetas: ,