13.12.08

Adéu al Senat?


Sempre he defensat que cal llegir tota la premsa, i ho practico tant com puc tot provocant de vegades greu escàndol de qui em veu fer-ho.

Avui s'ha demostrat que tinc tota la raó del món. En efecte, tot llegint La Razón, he aprés que el Senat ha estat abolit, o bé que el Senat no és una institució política, no n'estic del tot segur.

Com s'explica sinó que el PP afirmi que el cas del Senador Manuel Fraga Iribarne que va dir en un esmorzar-xerrada madrileny - provocant els riures complaents del públic - que "als nacionalistes caldria penjar-los d'algun lloc", no és igual que el de Pedro Castro, president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, per tal com el Senador Fraga no ocupa cap càrrec institucional.

Aquesta és la justificació que s'ha empescat el PP per a justificar la reacció tan diferent entre un cas i altre, que va de la disculpa del que ha dit el senyor, ara Senador, que era Ministre de Governació quan els fets de Vitòria que van acabar amb la mort de cinc obrers, fins a l'exigència de dimissió per l'exabrupte del president dels alcaldes.

Tot s'hi val, fins al negació del Senat, com a expressió extrema de la negació de la realitat per part del PP.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,