22.7.08

Com la majoria


Com la majoria del nostre país, el PSC està per la defensa dels interessos de Catalunya i dels seus ciutadans, i així ho ha demostrat en el Congrés que vam tenir el passat cap de setmana.

Com la majoria, el PSC vol i exigeix el compliment del que es preveu en l'Estatut, que és una llei plenament vigent, siguin quins siguin el recursos pendents davant el Tribunal Constitucional.

Com la majoria, el PSC vol i exigeix un sistema de finançament que permeti donar als ciutadans de Catalunya els serveis als que tenen dret, i que tingui en compte l'existència de necessitats socials agudes també a Catalunya.

Com la majoria, el PSC vol una solución raonada i negociada, raonable també, a les necessitats de finançament.

Com la majoria, el PSC vol un marc de convivència respectuós amb la diferència, la diversitat, la discrepància fins i tot, i que faci que tothom es senti còmode i a gust en aquesta situació.

Tot això perquè el PSC és com la majoria, és el millor reflexe de la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i representa millor que ningú els seus interessos.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Blogger Xavier Mir dijo...

La majoria diu que Catalunya hauria de ser un estat (independent o federat, però estat; més de la meitat de la població enquestada pel CEO), però això el PSC no vol sentir-ho.

La majoria vol exercir el dret de decidir. El PSC encara no. Però com més trigueu a reaccionar, pitjor per a vosaltres.

Cordialment,
Xavier Mir

25/7/08 18:50  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Xavier,

curiosa manera de comptar les majories la teva.

El cert és que la majoria del catalans és autonomista o federalista, i això els independentistes no ho volen sentir.

Els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya exerceixen el seu dret a decidir ben sovint, en nombroses eleccions, en cap de les quals els independentistes obtenen majoria.

Ben cordialment,

Jordi Pedret

26/7/08 00:26  

Publicar un comentario

<< Home