6.4.08

Embolica que fa fort



Per si algú havia pensat que la política italiana era massa senzilla, i la seva situació actual encara més, ara tenim la darrera dada que la complica una miqueta.

En Berlusconi, a qui el protocol italià adorna amb l'epítet d'
onorevole (sí, honorable en català), ha decidit de queixar-se davant el President de la República per les paperetes fetes pel Ministeri de l'Interior d'acord amb el decret signat el 2006 pel mateix Berlusconi com a cap del govern.

Sembla que la dreta italiana té problemes amb la distribució de les caselles i els mil.límetres de separació entre els diferents símbols electorals i sembla, en el rerefons, que Berlusconi voldria que la seva coalició electoral figurés en una línia separada de les altres opcions.

Berlusconi prepara així - molt m'ho temo - una línia de retirada si la votació de diumenge i dilluns propers no li és favorable, que consistiria en l'impugnació i la creació de la confusió que tant li agrada i que tant afavoreix els seus interessos empresarials, basats en la desregulació i la desaparició dels instruments públics d'intervenció econòmica.

Per això embolica, i molt, per a fer-se fort.

Etiquetas: , , ,