4.3.08

Per dignitat ciutadana


Poseu-vos-hi com vulgueu, però el que decidim diumenge vinent és qui governarà Espanya, és a dir, qui tindrà més possibilitats d'obtenir la investidura pel vot majoritari del Congrés dels Diputats. Per a això, exactament per a això, serveixen les eleccions a Corts Generals en el nostre sistema parlamentari de designació del President del Govern.

Qualsevol opció del tipus "estirar cap aquí o cap allà", "condicionar les polítiques del govern" o "hauran d'assumir tot el nostre programa" és renunciar a tenir clar el que és evident, és a dir, equival a enganyar-se voluntàriament. No es tracta d'estirar, ni de condicionar, ni de fer empassar cap gripau a ningú. Es tracta, curt i ras, de governar o de no governar.

I dels que poden governar, en una expectativa raonable de predicció, n'hi ha uns que volen guanyar contra els ciutadans, és a dir que confien totes les seves esperances en l'abstenció, en que no es participi, per a poder dur a terme les seves polítiques que només tenen de populars l'adjectiu que arbitràriament han escollit per al seu projecte regressiu. Així ho han manifestat clarament a un diari anglès de la màxima respectabilitat, potser creient que els ciutadans no ho entendríem per mor de l'idioma.


Només uns, els socialistes, podem governar i ho volem fer amb el suport del vot dels ciutadans, del vot a la nostra opció, a les nostres llistes, al nostre projecte de futur, de progrés, de llibertat i de llibertats, de convivència i de cohesió social.

Per això, per una qüestió de dignitat ciutadana, cal votar perquè el govern només pot estar fonamentat en el vot dels ciutadans i ciutadanes, i votar als únics que poden i volen governar amb aquest suport ciutadà.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,