26.2.08

Nou Barris optimista


Dilluns a la tarda va ser el moment de fer campanya a Nou Barris, i em ve de gust explicar-ho, donat que tothom parla del debat, que va guanyar clarament un Rodríguez Zapatero enfrontat a la crispació, l'atac i les infàmies d'un Rajoy plenament superat per la realitat.

Vaig estar amb el company Manolo Pérez i la companya Susana Sánchez al Casal d'Avis Pau Casal, al barri de Canyelles; a l'Associació de Veïns de la Guineueta; i al Centre d'Activitats de Vallbona. A tots tres llocs hi vaig fer una xerrada seguida de col.loqui, que es va allargar sempre més enllà del previst. Encara, però, vaig tenir temps de passar per l'Agrupació de Nou Barris a saludar als companys i companyes que estaven preparant el material per als propers actes electorals.

Es tracta, com he explicat en altres ocasions, d'anar a trobar a la gent allà on és, per parlar amb els ciutadans i les ciutadanes, i explicar la nostra visió sobre el futur d'aquest país, les nostres ganes de contribuir-hi, i l'importància i el valor del vot de cadascú.


Cal repetir un cop i un altre que el vot té un valor immens, que ens fa ciutadans iguals i que és el sistema que tenim per a ser només nosaltres mateixos els amos del nostre futur.

Cal repetir un cop i un altre que cal votar, i votar PSC!

Etiquetas: , ,

2 Comentarios:

Blogger Enrique V. dijo...

Veo que realmente es usted incansable ya que mañana estará como minimo en Cornellà, allí estaremos los que creemos en el proyecto del PSC, deseando oirle y participar de una forma activa. En cuanto al debate, creo que fué claramente a favor de Zapatero, que no pudo mas que defenderse eso si, con la verdad, con graficos, con datos contrastados. Ojala el proximo, que deberé seguir a muchos KM de aquí, sea un debate de projectos, aunque conociendo a Rajoy no creo que intente siquiera hablar de futuro, se volverá centrar en la realidad manipulada de un pasado que ya es historia, que alguien le diga a este señor que votamos por el futuro.
Un saludo señor Pedret.

26/2/08 21:18  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Enrique:

La campaña hay que aprovecharla al máximo. Es cuando más posibilidades tienes de que la gente acepte que le hables y te expliques, y para nosotros ese contacto directo es imprescindible.

Nos vemos en Cornellá.

Un abrazo,

Jordi Pedret

26/2/08 21:55  

Publicar un comentario

<< Home