17.2.08

L'H optimista


Ahir ens vam aplegar a La Farga de l'Hospitalet del Llobregat (ara L'H) uns quants socialistes, més o menys uns 10.000, per a manifestar ben clarament el nostre optimisme.

Els socialistes creiem en les possibilitats d'aquest país, creiem en les possibilitats de la nostra gent, de la nostra societat, i per això som optimistes i no ens n'amaguem.

Els socialistes sabem que la gent prefereix mirar al futur que al passat, que prefereix la llibertat i les llibertats a la repressió, que prefereix l'empenta a l'anquilosament, que prefereix avançar tothom junt en una societat cohesionada a la divisió i l'exclusió.

Això els vam dir amb la nostra presència i el nostre suport als qui van intervenir ahir davant nostre, Celestino Corbacho, Pepe Montilla, Felipe González, Carme Chacón i José Luís Rodríguez Zapatero.

Els vam dir que els socialistes som optimistes perquè sabem que el món es pot transformar i millorar, amb la nostra voluntat i el nostre treball.

Per que som optimistes, i creiem en el futur, en la gent i en el país, guanyarem les eleccions generals, per a poder continuar construint una societat més justa, lliure i solidària, que segueixi donant motius per a l'optimisme.

Etiquetas: , , ,

2 Comentarios:

Blogger Enrique V. dijo...

Debo reconocer que su post ha conseguido dar la visión de los que nos sentimos socialistas. reconozco que me podia el desanimo por el desencanto con mi agrupación, por la total desidia de ésta, reconozco mi casi decisión de abandonar el partido por la gran desilusión, reconozco que incluso la abstención el 9M era una opción, pues me sería imposible votar otro partido, reconozco haber pensado que el activismo político no es abierto al público en general, reconozco que el Sábado preferí pasear a acudir a La Farga, no me sentía del grupo, pero al leer el post L´H optimisme, m eví representado, eso significa ser socialista hoy día, optimismo ganas de hacer cosas, no caer en el victimismo venga de donde venga. Así que no puedo más que darle las gracias y seguir con lo creo que debe cambiar que debe mejorar qu epor lo que he visto aún es mucho.

17/2/08 21:53  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Estimado Enrique:

En la tarea de transformar todo lo que no nos gusta, que es mucho, nos encontramos a buen seguro los optimistas de la voluntad, como diría Gramsci, es decir, los socialistas.

Las cosas pueden ir mejor si nos ponemos a ello.

Un abrazo,

Jordi Pedret

18/2/08 01:18  

Publicar un comentario

<< Home