20.1.08

Ho han tornat a fer!


Ahir, els companys i companyes del Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya vam aprovar el dictamen de la Comissió Electoral sobre la composició de les llistes per a les eleccions dels 9 de març d'enguany.

Els consellers i conselleres van ratificar així la llista per al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Barcelona, que em torna a incloure en el lloc número 10.

Poques coses imagino que em puguin honorar més que la reiteració de la confiança que aquest vot expressa.

El treball per a aconseguir una nova majoria socialista i un nou govern socialista és una condició ara indispensable per a poder seguir aplicant polítiques de llibertat, d'igualtat i de solidaritat que ens permetin avançar cap a l'ideal de justícia social.

A aquesta feina ens obliga a tots els candidats i candidates el vot del Consell Nacional, i us puc assegurar que ens sentim ben agraïts per tenir aquesta responsabilitat.

Ara ens hi hem de posar tots junts!

Etiquetas: , ,

4 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

En primer lloc, felicitar-te per tornar a formar part de la candidatura socialista. Una bona mostra de confiança que els companys del partit et demostren. Ara com molt bé saps, aquest fet implica un important i fort compromís amb el conjunt de la ciutadania. Així doncs, des del Vendrell et faig arribar molts ànims per seguir endavant i procurar obtenir un àmplia victòria el proper 9 de març. No serà gens fàcil però estic convençuda que gràcies al treball de tots plegats ho podem fer possible.

Una abraçada!

Laia

20/1/08 15:56  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Gràcies, Laia.

Per la feina no et preocupis, crec que tots plegats sabem que és molta i estem disposats a fer-la. Tenim molt a guanyar per a la llibertat, la igualtat i la solidaritat, i no ens podem permetre perdre res.

Una abraçada,

Jordi

20/1/08 18:27  
Blogger Esteve dijo...

Felicitats i bona feina.

23/1/08 17:56  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Gràcies, Esteve!
Farem el que podrem, t'ho ben asseguro.
Jordi

23/1/08 19:48  

Publicar un comentario

<< Home