14.4.07

La Barcelona de la gent


Ahir al vespre vaig presidir el Consell de la Federació de Barcelona del PSC, en el que varem aprovar el Programa Municipal per a Barcelona.

El programa és el resultat d'un llarg procés de debat en les diverses Agrupacions del Partit, i de Convencions Municipals fetes en els diferents Districtes amb participació de representants d'entitats i associacions ciutadanes, aplicant la idea de que és necessari escoltar, i aprendre dels veïns i veïnes abans de fer la nostra proposta i oferta d'actuació als votants.

El títol de programa és el d'aquest post: "La Barcelona de la gent", perquè els socialistes hem considerat sempre que el realment important és la gent, les seves necessitats concretes i les seves condicions de vida, les seves possibilitats i els serveis que se'ls han d'oferir.

Per això, abans de baixar al detall de les ofertes concretes en cadascun dels 10 districtes, el programa parla de les mesures de foment de la cohesió i la igualtat d'oportunitats; del progrés econòmic, l'ocupació de qualitat i la innovació; de l'espai públic de qualitat, la convivència i el civisme; del desenvolupament urbà des del barri a la metròpoli; del compromís amb els reptes del món; i del Bon Govern.

Aquest, que és el programa dels socialistes, es convertirà en el programa de Govern de l'Ajuntament de Barcelona, perquè treballarem sense descans per a aconseguir la confiança majoritària dels nostres conciutadans.

Etiquetas: , ,