20.3.07

Ghostbusters


Els caça-fantasmes. Això són exactament les diverses gents que es van aplegar dissabte a Iruña per a manifestar-se contra un fantasma inexistent.

Si Hamlet resulta tràgic cercant el fantasma del seu pare per les muralles d'Elsinor, Rajoy resulta patètic amb la seva cort de requetès i falangistes recorrent les muralles de Pamplona a la recerca d'un fantasma que sap que no existeix.

Aquesta suposadament heroica i espantada alhora lluita fantasmagòrica, seria simplement ridícula, si no fos perversa en la seva intenció.

El PP ha passat de mentir sobre el passat i el present, activitats a les que ens tenia ja avesats, a mentir també compulsivament sobre el futur, creant una fantasmal i inexistent voluntat política que atribueix al socialistes de fer ni se sap quines malifetes contra la voluntat dels navarresos, per tal de cridar que la pàtria i Navarra estan en perill.

Certament la única cosa que està en perill és la majoria absoluta de la Unión del Pueblo Navarro, la marca local del PP, en les properes eleccions forals. Això és el que espanta, i molt, al PP, que pretén evitar-ho mirant d'espantar a la població amb inexistents fantasmes i bubotes diverses.

Mentre tot això passa a Navarra, a Barcelona en Xavier Trias proclama la seva disposició a unir-se com i quan calgui a la tropa dels caça-fantasmes, si amb això obté una cadira, la que sigui, a la Casa Gran.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

3 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

La viñeta de Romeu en el País de hoy ilustra muy bien lo que fue la manifestación del sábado...

http://www.elpais.com/recorte/20070320elpepivin_2/XLCO/Ges/20070320elpepivin_2.jpg

20/3/07 10:14  
Blogger Laia Gomis dijo...

Felicitats per aquesta comparació tant enginyosa que ens permet apreciar el grau de ridiculesa en el qual es troba el PP en aquests moments. No voldria oblidar l'esment que realitzes sobre el Xavier Trias perquè ningú en parla però dia si i dia també CiU tendeix la mà al PP, no està de més recordar-ho.

Una abraçada!

Laia

20/3/07 13:24  
Blogger Santi Benítez (Sun_Tsu) dijo...

Jordi, la realitat és molt puñetera. Avui m'he assabentat a través del blog de Pepe Blanco que l'UPN ha tendit la seva mà al PSN per a formar un hipotètic govern en la Comunitat Foral - imagino que veient el que se'ls ve damunt en les pròximes eleccions-.

Diguemlo així, a Rajoy li estan creixent els nans fins a en els circs on els dóna per a mejar. Cosa de la qual em congratulo, la veritat, ja venia sent hora.

Ôo-~

20/3/07 13:39  

Publicar un comentario

<< Home