4.2.07

N'hi ha 210.000 que no els agrada el Govern


Ens ho van fer saber ahir a Madrid, i uns altres 700 a Barcelona van fer el mateix.

Aplegats per la convocatòria i mitjans d'intendència del PP, amb l'ajuda imprescindible d'algunes segones marques com, per exemple, l'AVT de l'Alcaraz, els qui estan contra el Govern socialista ho van manifestar de manera clara.

Hi van ser en bona unió i companyia els diversos matisos de la dreta, des del taronja descolorit que és ara l'oficial de Gènova fins als blaus maó i negres que es consideren a la seva dreta.

Es va afegir a la convocatòria contra el Govern socialista la inefable Unificación Comunista de España (UCE), que continuava demostrant la seva important aportació a la causa després d'haver recomanat el vot a C's en les darreres autonòmiques a Catalunya.

També hi era, en condició de més que autosatisfeta guinda, una tal Rosa Diez, acompanyada per a llegir un manifest per Antonio Aguirre, que en el seu dia es va inscriure al PSE i que està ara, i ho estava abans de dissabte, en procés d'expulsió del partit.

Ens hem assabentat que algun cop algun manifestant deia en veu alta alguna coseta contra els terroristes d'ETA.

Aquesta insuportable desviació de l'objectiu de la manifestació era immediatament corregida pels seguidors de l'ex Conseller d'Estat José María Aznar i de la regidora de Madrid Ana Botella, que els superaven sense cap dubte amb els crits contra el Govern, que era la raó per la que s'havia sortit al carrer.

N'hem pres nota.

Aproximadament 210.000 persones a Espanya, més 700 particularistes de Barcelona, estan contra el Govern, i estan, a més disposat al que calgui per enderrocar-lo.

La majoria dels ciutadans, per descomptat els 11.026.263 que varem votar socialista el 2004, volem que el Govern continuï la seva tasca d'ampliació de llibertats, aprofundiment de la democràcia, igualació d'oportunitats, justícia social, eradicació del terrorisme i recerca de la pau.

2 Comentarios:

Blogger garmir dijo...

Hola:
Senyor Pedret , la gent surt al carrer per dir el que sent, jo personalment mai he cregut en això de les manifestacions, crec que no serveixen per res i més en les democràcies actuals que en la meva opinió funcionen per lobbies.
Gràcies per llegir-me.

4/2/07 18:13  
Blogger Carlos dijo...

l'e-noticies ho diu be en aquesta vinyeta

http://adjunts.e-noticies.com/imatges/imatges_10088.jpg

5/2/07 11:59  

Publicar un comentario

<< Home