19.12.06

Qui paga, mana


L'afirmació en què consisteix aquest popular refrany català, li devia venir al cap de forma fulgurant a Josep Anton Duran i Lleida, quan va decidir de posar sobre la taula la modificació dels acords econòmics d'Unió amb Convergència, pel que fa a les despeses electorals.

Segons afirmacions no desmentides, en el pacte estable entre ambdós partits s'especifica que UDC pagarà el 25 % de l'import de les factures electorals, i CiU el 75 %.

La insòlita proposició de Duran de passar a pagar Unió la totalitat de les despeses de campanya de les properes eleccions generals, en les que compta amb repetir com a cap de llista per Barcelona, només es pot entendre des d'una positiva apreciació de la saviesa que es conté en els proverbis.

Aquest és l'únic camí segur per a mantenir en David Madí ben lluny dels interessos electorals del futur candidat Duran.

L'objectiu de mantenir-lo també lluny de RTVE sembla, per ara, aconseguit per d'altres vies, que faran seure en aquell Consell d'Administració en Manuel Silva, d'UDC.

Caram, quina confiança que té Unió en la gent de Convergència!

(article publicat a e-noticies)

3 Comentarios:

Blogger garmir dijo...

Hola:
No entenc aquesta obsessió en voler crear mal ambient en CIU, ja té raó Artur Mas quan diu que darrera la creació dels tripartis nomès s´amaga la obsessió per desmembrar CIU, per guanyar als despatxos el que les urnes sempre han negat als adversaris de CIU, una força nacionalista vital per Catalunya i mès ara que un espanyolista com Montilla ha arribat a presidir la Generalitat. Graciès per llegir-me.

19/12/06 16:42  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Garmir,
entenc perfectament el teu desig de mantenir tant com es pugui una presència més o menys decent de les diferents i diverses dretes a Catalunya, i que les defensis. És lógic.
El que no és cert és que hi hagi una obsessió meva, les coses a les que em refereixo en el post, les ha dit el Sr. Duran Lleida, no pas jo.
D'altra banda, avui mateix, al dinar amb la premsa, el Sr. Mas i Gavarró ha dit que "a Convergència hi ha gossos de diferents menes", i que les diferències amb Unió són més grans que entre els gossos de diferents menes de Convergència. Ep, que ho ha dit en Mas, no jo.
Una abraçada,
Jordi

20/12/06 20:25  
Blogger garmir dijo...

Hola:
Senyor Pedret , té raó, em sembla per el que he llegit a la premsa que les relacions en el interior de la federació no atravessen el millor moment, per Unió es més important participar en la governabilitat d´Espanya, en canvi per CDC això no és tan prioritari. Li dessitjo un feliç Nadal i Any Nou.

22/12/06 16:01  

Publicar un comentario

<< Home