26.10.06

Un país normal

Una de les millors conseqüències de l'aprovació del nou Estatut de Catalunya, gràcies a l'impuls del Govern catalanista i d'esquerres, amb el decidit lideratge dels socialistes, és que sembla haver-nos convertit en un país normal.

Potser per això els governs de CiU van evitar tant com van poder que s'aprovés un nou Estatut, com demanàvem els socialistes des de feia ja tres eleccions.

Perquè és un país normal, avui he pogut assistir a la presentació del Manifest Electoral del PSC, destil.lació del Programa extens que podeu trobar a la web del Partit.

I, com a tot país normal, he pogut sentir un seguit de propostes clarament d'esquerres, progressistes, socials, a càrrec dels consellers Joaquim Nadal, Marina Geli, Montserrat Tura, Jordi Williams Carnes i Joan Manuel del Pozo, que han estat precedits per una introducció - important i sentida - de Gemma Lienas. En acabar han intervingut el President Pasqual Maragall i el futur President José Montilla.

Hem sentit propostes per a la gent, per a la gent normal, els treballadors, els emprenedors, els estudiants, els joves, la gent gran, la gent real que és la nostra pàtria, la gent en la que pensa el nostre partit, el partit dels serveis públics, el PSC.

En front d'això tenim les propostes de la dreta extrema que vol passar els drets a l'espai del mercat, amb les rebaixes d'impostos als rics, els xecs al portador i la xenofòbia ja sense dissimular. Les propostes de la dreta descarnada, que ja no es pot embolicar en la bandera per a amagar les seves postures reaccionàries. Les propostes del candidat Mas.

Però estem ja en un país normal, i tothom ha de saber que hi ha una esquerra i una dreta, que uns estan a favor del poble, perquè són el poble, i els altres no.

Perquè com ha dit avui el President Maragall "la nació és molt més que el nacionalisme".

2 Comentarios:

Blogger Marc Arza dijo...

He tornat... no ho he pogut evitar.

Així doncs la gent d'esquerre´s son bones persones i qualsevol que no combregui amb vosaltres és un egoista explotador, oi?

M'atreviré a fer una previsió i prometo tornar la setmana propera per comentar-ho si m'equivoco.

Treure 35 diputats i tornareu als resultats de l`època Obiols.

El pitjor és que us han obligat a fer-vos l'harakiri i no tindreu el valor de demanar responsabilitats al C/ Ferraz.

Fins la setmana que vé,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

27/10/06 11:28  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Marc,
Ben retornat!
Veig que has decidit no perdre-t'ho, i te'n felicito i me'n felicito.
Ben segur que això augmentarà les teves habilitats dialèctiques.
Fins quan vulguis,
Jordi

27/10/06 12:35  

Publicar un comentario

<< Home