18.10.06

El pressupost de l'Estat va endavant


Aquest vespre, el Congrés dels Diputats ha refusat totes les esmenes a la totalitat presentades contra el projecte de pressupostos generals de l'Estat.
Han quedat derrotades, per tant, les postures del Partit Popular, d'Esquerra Republicana de Catalunya i d'Eusko Alkartasuna, després que es retiressin les esmenes presentades pel Convergència i Unió i el Partit Nacionalista Basc.
Això significa que ara entrarem en la discussió detallada dels pressupostos més progressius i més socials que s'hagin presentat mai, i els pressupostos que - com resulta clar per la retirada de CiU - compleixen perfectament la previsió d'inversió en infrastructures a Catalunya que es conté al nou Estatut.
S'obre, per tant, la possibilitat d'un any fiscal de progrés social, de refermar els serveis públics, la solidaritat territorial i la redistribució de rendes.
Els pressupostos socialistes tiren endavant.

1 Comentarios:

Blogger Unknown dijo...

Una lliço d'alta política, de negociació i de gestió d'Estat del que tots i cadascun dels diputats en sou responsables. Els millors pressupostos, els que veuen en l'Espanya federativa el model que els pares de la Constitució varen preveure i que només les ments obtuses del PP per una banda i les de la dàdiva de CiU per altra no poden comprendre, sort que uns han vist la llum i d'altres en la queixa permanent i la manca de concepte d'Estat, bé si aquell que dignificava l'àguila imperial, no poden fer cap pas endavant sinó és l'insult i la manipulació. felicitacions company diputat, a tu i a tots i ara a negociar, a desgranar el detall. Salut,

19/10/06 13:02  

Publicar un comentario

<< Home