19.9.06

La cua de palla

"Reconocimiento de la derecha democrática, ahora que una nueva extrema derecha pretende revisar la historia, e incluso solapadamente hacer una nueva valoración de la dictadura, deslegitimar las instituciones, poner en cuestión el resultado electoral, por eso quiero reivindicar a la derecha democrática."

Aquest paràgraf del discurs de clausura de la Conferència Política del PSOE celebrada el cap de setmana passat, sembla que ha posat dels nervis l'inefable Acebes, a qui li ha faltat temps per a fer declaracions al diari del propietari de la piscina més famosa de la costa mallorquina.

En aquestes declaracions el Sr. Acebes ha acusat el PSOE de treure el doberman a passejar i de convertir-se en un partit anti-PP.

Jo ja comprenc que per a alguns llegir és un esforç fora de mida, i que l'ego sobrevalorat faci que un es pensi que tothom parla sempre d'ell, però el cert és que el paràgraf que reprodueixo està situat a una distància de 10 paràgrafs de la primera al.lusió al PP, i 34 abans de la segona i última, donat que en l'aproximadament hora i mitja de discurs, només es va parlar del PP en dues ocasions.

Ara, si el Sr. Acebes considera que el seu partit queda retratat en les paraules referides a l'extrema dreta, jo no em considero prou savi com per contradir algú que coneix bé el PP i l'extrema dreta.

Certament, n'hi ha que tenen la cua de palla, i raons per a tenir-la.

1 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

Certament, els membres del Partit Popular tenen una obsessió que no els deixa viure, es pensen que ens passem el dia parlant d'ells, idea que no els deixa viure, una mostra més de l’egocentrisme en el grau més elevat. No saben com fer-s'ho per esdevenir protagonistes, tan aviat marxen enmig d’un acte instucional com va passar al Vendrell l’11 de setembre, com demanen als seus íntims amics una portada al Mundo perquè la gent no es pensi que han desaparegut.

Com des del punt polític no poden contrarestar la intensa acció de govern, l’economia segueix un bon ritme de creixement, aleshores tan sols els hi queda la voluntat de instal•lar la por al conjunt de la ciutadania, ja sigui a través de mentides, missatges falsos o qualsevol altre mecanisme… i obliden que cada dia som més els que coneixem de quin peu coixessen i la seva credebilitat va caient en picat… per ells faran.

19/9/06 14:57  

Publicar un comentario

<< Home