28.4.06

Bilin


Avui, com cada divendres des de ja fa molt de temps, a Bilin, prop de Ramallah, es produirà la protesta pacífica de la gent del poble que quedarà separat dels seus olivars pel Mur construit per la potència ocupant, Israel.

Avui, com cada divendres des de ja fa molt de temps, persones procedents de molts paisos acompanyaran els habitants de Bilin en la seva manifestació, com a signe de la solidaritat internacional amb el poble palestí.

Previsiblemente avui, com cada divendres des de ja fa molt de temps, hi haurà càrregues de l'exèrcit israelià i de la guàrdia de fronteres contra els manifestants que demanen que no es construeixi el Mur que condemna a l'anorreament el poble palestí.

Segurament avui, com cada divendres des de ja fa molt de temps, hi haurà ferits i detinguts palestins i internacionals, per haver gosat manifestar-se pacíficament contra la construcció il.legal d'un Mur il.legal en una ocupació militar que es gestiona de manera il.legal.

Ben segur que avui, com cada divendres des de ja fa molt de temps, s'ampliarà la llegenda i l'exemple de la resistència pacífica contra la injustícia. I es farà a la manifestació dels palestins i els internacionals contra la construcció del Mur, a Bilin.

1 Comentarios:

Anonymous Anónimo dijo...

No acabo de entender como es posible que la Unión Europea siga la estrategia de USA e Israel. Dejar aislado al gobierno palestino es querer echarles en manos de los integristas saudíes, o lo que es peor, trabajar por provocar un guerra civil en el corazón del Mediterráneo.
El genocidio que sufrió el pueblo judío no justifica el que está sufriendo Palestina.
¡Libertad para Palestina!

29/4/06 07:25  

Publicar un comentario

<< Home