23.2.06

Al Quds, altre cop


Demà al matí surto altre cop cap a Jerusalem, aquesta vegada en representació de la ONG de la que sóc vicepresident, és a dir, ACSUR-Las Segovias, per participar en una reunió de diferents organitzacions no governamentals que treballen a la zona i que són les nostres contra-parts, com en diem en l'argot de la cooperació.
La finalitat de la trobada, que es desenvoluparà entre Betlem i Jerusalem, és la d'analitzar la situació actual i adaptar les estratègies de treball en el marc de la situació política posterior a les eleccions al Consell Legislatiu de l'Autoritat Nacional Palestina del passat 25 de gener d'enguany.
Penso que la qüestió és apassionant, complexa i segurament difícil, però ben segur que és possible treballar per al bé del poble palestí, per a la consolidació d'una xarxa social civil i laica, i en el sentit d'una entesa basada en el rebuig de l'ocupació i de les activitats il.legals de la potència ocupant.
Que l'amfitrió de la trobada sigui l'AIC (Alternative Information Center), una de les poques ONG que aplega palestins i israelians entorn d'un objectiu comú, és un bon auguri.
No sé si podré escriure molt durant aquests dies, però és més que previsible que a la tornada m'allargui sobre el tema. Potser alguns de vosaltres m'ho sabreu perdonar.

1 Comentarios:

Blogger Laia Gomis dijo...

En aquesta ocasió el meu comentari és fixarà tan sols en la darrera línia de l'article exposat. Tots entenem que en un viatge d'aquestes caracetístiques el factor temps pren una gran rellevància i és difícil trobar un forat per poder escriure quelcom. A més, personalment, crec que els lectors no t'hem de perdonar que quan arribis del teu viatge ens expliquis tot allò que has viscut en primera persona complementant-ho amb les teves percepcions personals, sinó més aviat agrair aquest fet.

24/2/06 00:42  

Publicar un comentario

<< Home